Snart er det tid til at tænke på årets skiferie, hvis man altså holder af at løbe på ski. Mange drager mod alpernes snedækkede pister, mens andre foretrækker Norges mange fine muligheder for langrend. Her er det populært at leje en hytte, og nogle har endda deres egen. Men hvad skal man lave i hytten, når man er hjemme efter en dag på løjperne og trænger til at slappe af med lidt underholdning? Det kigger vi på her, så læs med og få gode tips. 

Det kan selvfølgelig være en mulighed at tage til afterski på et af de alpine skisportssteder, hvis der findes sådan et i nærheden, men ellers må man prøve at finde på noget i hytten, og det er der da også rige muligheder for. 

Research på nyt udstyr 

Nogle vælger at spille casino, når de kommer hjem til hytten og bare trænger til at være lidt i fred, mens andre bruger tiden på at diskutere skiudstyr. Hvis du er ude efter et par nye skihandsker, kan du bestille et nyt par på https://magasinetski.dk/skitoej/skihandsker/, som du så kan have med på den næste skitur. 

Når man sidder i hytten, og ilden knitrer lystigt i brændeovnen, kan det være dejligt at krybe sammen under et varmt tæppe og fordybe sig i en god bog. Inden du drager afsted mod fjeldene, kan du derfor tænke lidt over, hvilke bøger du gerne vil have med, og om nogle eventuelt skal bestilles hjem fra biblioteket. Mange samler løbende bøger sammen, når de ser nogle, de gerne vil læse, og hvis du tilhører dem, kan du altså blot gå hen til reolen og vælge en bog og lægge den i tasken. 

Således er der flere ting, man kan foretage sig i skihytten, når mørket falder på og det er blevet for sent at løbe mere på ski.