Det er ikke kun individer der kan performere. Også dit hjem performer hver eneste dag og det er dig der skal være med til at sikre at hjemmet performer som ønsket, da vi jo har at gøre med ting og ikke væsener. I denne artikel kommer vi ind på hvordan du kan gøre dit hjem til det du ønsker at være i.

Hent inspiration når du ikke kan sætte en finger på hvad der mangler

Måske du allerede er ret godt tilfreds med hvordan dit hjem performer, men for mange er der steder i hjemmet der bare ikke helt fungerer og som kan være svære at sætte en finger på. Det kan her være en kæmpe hjælp at starte med at lade sig inspirere af andres hjem og forskellige sites der har med bolig og indretning at gøre. Du kan f.eks. gå på opdagelse på websitet her.

Det er vigtigt at vi ikke kun åbner op for inspiration, når vi mangler noget specifikt, men som regel falder søgningerne på nettet først, når problemet har stået på i noget tid og man gerne vil finde en løsning nu og her. Det kan f.eks. være mangel på plads eller hygge i dit hjem. Måske du slet ikke ved hvad det er du mangler, men blot kan mærke at det ikke føles som et hjem for dig.

Når man oplever at man ikke kan sætte fingeren på hvad det er der mangler men bare ved at der er noget der mangler, er det en god idé at se andres hjem i billeder. Tillad dig selv at stoppe op ved billeder der siger dig noget og flyve hurtigere over de billeder der ikke vækker din interesse. Det er netop sådan du finder frem til hvad der kan performere i dit univers.

Sammenlign, og indret dit hjem som du vil

Når du falder over billeder der vækker din interesse, så forsøg at finde nogle enkelte ligheder fra dit hjem til det hjem der er afbilledet. Er der nogenlunde samme størrelse af rum at gøre med? Er der skråvægge på billedet ligesom i et af dine rum eller er der en sofa der minder om din, som kommer bedre til udtryk på billedet end hjemme hos dig?

Man må gerne tage andres idéer til indretningen og hvis du f.eks. har fundet en sofa der minder om din, men på samme tid udtrykker en højere grad af hygge, end hvad din sofa kan klare, så se om ikke der er noget på billedet der kan overføres til dit hjem også. Det kan være så simpelt som en pude eller en lampe, hvis ikke det er farven på væggen.