Uanset hvordan man vender og drejer det, så er søvnen vigtig, og derfor skal man stræbe for at give sig selv de bedste muligheder for en god nattesøvn.

Søvnen kan bestemme, hvordan ens dag kommer til at forløbe, om man er træt og irritabel, eller veludhvilet med overskud. Et af de første skridt man kan tage mod at forbedre sin nattesøvn, er ved at starte med den rigtige seng.

En seng er en kæmpe investering, så derfor skal man vælge sig det bedste inden for dette område, da en seng kan følge en i de næste ti til femten år.

Ultimativ komfort med en kontinentalseng

En kontinentalseng er en udvidelse af den typisk boxmadras, man kender fra Danmark. En kontinentalseng består af tre lag, en boxmadras, en springmadras og en topmadras.

Alle tre lag i samarbejde om at give en den højest komfort tænkeligt. Selvom alle kontinentalsenge har de samme dele, kan der være små forskelle i dem, der gør at sengen måske eller måske ikke er den rigtige for en selv.

Derfor er det vigtigt at undersøge disse detaljer, og tage sig god tid, når man skal vælge en ny seng.

Vælg bedst i test

Når man skal vælge en ny kontinentalseng, kan man gøre sig selv en tjeneste, og kigge på bedst i test kontinentalssenge. Her sikrer man sig høj kvalitet, og der er en meget større sandsynlighed for, at ens drømmeseng er i denne kategori.

Den bedste kontinentalseng for din krop, har mellem fem og syv komfortzoner, som er med til at give den støtte ens krop har brug for, og samtidig give den høje komfort, som kontinentalsengene er kendt for.

Prøvetid sikrer dig en god beslutning

Når man leder efter en ny seng, kan det være en fordel at vælge en seng med prøvetid. Det findes på de kontinentalsenge, der er kåret bedst i test, hvor man har 100 dages prøvetid med fuldtilfredshedsgaranti.

Hvis man finder ud af, at det ikke var den seng, der passede til ens behov, får man pengene tilbage. På denne måde kan man få afprøvet sengen på egen krop, før man tager den endelige beslutning.

Dette er en fordel, da man kan læse så meget om sengene, men det er ikke det samme som rent faktisk at få lov til at prøve den.

Læs anmeldelser

Anmeldelserne på sengen er et godt sted at kigge, hvis man søger mere information. Anmeldelser er almindelige mennesker, der deler deres erfaringer om produktet.

Her kan man danne sig et overblik over den generelle mening om produktet, hvis nu man er helt i tvivl.