Har Baccarat fanget din opmærksomhed? Men hvordan kommer spiller du Baccarat?

Du kan i denne artikel få en lyn-guide i at lære Baccarat og straks øge dine vinderchancen, hvilket er klart – at det bedste at kende reglerne inden man går i gang.

Introduktion til Baccarat

Nedenstående tekst er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0 og er oprindeligt fundet på Wikipedia.

Baccarat er et hasard kortspil. Det menes at være blevet introduceret til Frankrig fra Italien under Karl 8. af Frankrig (regerede 1483-1498). Spillet ligner meget Faro og Basset. Der er tre internationalt accepterede varianter af spillet: baccarat chemin de fer (jernbane), baccarat banque og punto banco (eller Nordamerikansk baccarat). Punto banco er strengt taget et chancespil, hvor der ikke er involveret evner eller strategi. I baccarat chemin de fer og baccarat banque kan spillerne træffe valg der tillader evner at spille en rolle.

Baccarat (udtales bakəraː) er et simpelt spil med kun tre mulige resultater – ‘spiller’, ‘bank’ og ‘lige’. Udtrykket ‘spiller’ henviser ikke til kunden og udtrykket ‘bank’ refererer ikke til huset. De er muligheder som spilleren kan spille på

Lær Baccarat Reglerne

Se denne video og lær Baccarat reglerne og vinderstrategierne: