Når du gerne vil i gang med at spille poker, er det ikke noget, der kommer med det samme. Men der er masser af hjælp til selvhjælp at finde på nettet. Oversigter over udtryk og regler og selvfølgelig også håndbøger i poker. Du kan finde rigtig mange guides og håndbøger, der er frit tilgængelige, som du kan læse og lære af.

Tag rådene til dig – det kan spare dig for dyre lærepenge

Når du har læst og er blevet klogere på dette fantastiske spil, er du klar til at komme i gang. Men en ting er praksis, noget andet er realitet. Og det er ikke nødvendigvis så nemt, som det ser ud til. Det kan derfor kun anbefales, at du spiller så meget gratis poker som muligt. Reglerne er de samme, men der er ingen negative konsekvenser ved at tabe, udover måske et såret ego.

Det er let at rejse sig igen, når det er gratis, og efter hvert spil kan du læse op på det, der skete i den pågældende runde. På den måde kan du finde dine egne fejl og lære af dem, og derved vil du hurtige blive en bedre spiller. Alle starter deres liv som pokerspiller ved at være en fisk. Det er de små spillere, der ikke rigtig kan finde ud af det. Og de taber meget mere, end de vinder. Ved at studere håndbøger om poker og kombinere det, du har lært ved at spille gratis poker, kan du udvikle dig fra at være en fisk til en haj.

Poker Terminologi

Hajen spiser fiskene, han forstår spillet og dets regler, og han forstår at udnytte mulighederne og bluffe sine modspillere. Det er den rejse, du er på vej ud på. Og ved hjælp af en håndbog og noget praktisk øvelse med gratis spil, kan du udvikle dig til at være i toppen i stedet for i bunden. Øvelse gør mester, og det gælder også poker. Og den bedste måde at mestre et spil på er, at sætte sig ind i det hele. Både hvordan det spilles, men også hvordan du bedst placerer dine væddemål, så de andre spillere lokkes med, og hvordan du lærer at bluffe dine modstandere. Du kan også læse om, hvilke hænder, der ikke er hver at spille på. Det er faktisk langt de fleste, hvor det bedst kan svare sig at lade være. Og det vil du erfare, både når du læser om spillet, og endnu mere i praksis, hvis du alligevel gør forsøget for at se, hvad der sker.

Håndbøger om poker vil også lære dig om statistik. Det er vigtigt at kunne vurdere, hvor gode muligheder du har for at den hånd, du mangler, vil præsentere sig selv på bordet. Sug viden til dig fra alle de håndbøger, du kan finde. Prøv det hele af i praksis ved at spille gratis online, og se hvordan du hurtigt bliver bedre og bedre til at spille. Find et gratis sted at spille og test din nye viden, og oplev hvordan du sikkert bevæger dig fra at være en fisk blandt mange til at blive en eksklusiv haj.